Een verwennerij voor je handen!

Er zijn verschillende manieren om je handen en nagels er mooi en verzorgd uit te laten zien. Hier zijn verschillende behandelingen voor zoals:

 • Kunstnagels
 • Gelpolish op handen en /of voeten
 • Nail art om je nagels te versieren
 • Manicurette

Kunstnagels

Zijn uw nagels te kort, verschillen ze te veel in lengte om ze mooi te kunnen lakken of breken ze snel af? Door middel van tips of sjablonen kan ik elk gewenste nagelvorm en lengte bij u maken. Ook biedt deze behandeling meer stevigheid aan uw nagels en geniet je zeker 3 tot 4 weken van mooie verzorgde, en gelakte nagels.

Nadat de nagelverlenging bij u is aangebracht worden ze verstevigd met Gel, Revogel of Acryl. Dit gaat in overleg, want niet elk product is geschikt voor elk nageltype of beroep.

De mogelijkheden zijn French Manicure of Full Color nagels, dit houdt in dat de nagels gelakt worden in (eventueel) 1 kleur. Er is uit vele kleuren te kiezen.

Wilt u nog iets extra’s op de nagels dan is dat ook mogelijk in mijn salon. We kunnen de nagels mooi afwerken met glitters of een leuke nail art.

Nabehandeling

Als u na maximaal 4 weken terugkomt voor een nabehandeling wordt het oude product met een E-file, oftewel een elektrische vijl eraf gehaald.

Soakable producten

Wilt u niet in aanmerking komen met een elektrische vijl, dan zijn er nog de speciaal afweekbare producten:

 • Rubberbase
 • Brush on Fiber
 • Brush ’n Love (BIAB)

Deze bovenstaande producten verstevigen ook uw natuurlijke nagels en is maximaal 3 weken draagbaar.

Deze producten worden doormiddel van folies, vloeistof en warmte van uw nagels afgeweekt.

Gelpolish

Ga voor het meest natuurlijke resultaat en geniet langer van uw gelakte nagels met een gelpolish behandeling. Tijdens deze behandeling wordt er een base-laag aangebracht, 2 lagen gelpolish (kleur) en 1 laag topcoat. Doordat het product wordt uitgehard onder een LED lamp is deze veel steviger en harder dan een normale nagellak en is stukjes verliezen onmogelijk geworden. Geniet 2 tot 3 weken van uw gelakte nagels.

Maak uw behandeling compleet door uw teennagels door mij in dezelfde kleur te lakken en u hoeft hier 4 tot 6 weken niet meer naar om te kijken. Dit verdient toch iedere vrouw!

Tijdens de nabehandeling wordt de gelpolish afgeweekt, hiermee voorkomt u beschadiging van de natuurlijke nagels.

Maak vandaag nog een afspraak en geef uw nagels de behandeling die ze verdienen.

Nail art

Om uw nagels iets extra’s te geven kan je kiezen uit verschillende soorten nail art. Dit is het versieren van de nagels. Hiervoor heb ik diverse mogelijkheden.

Bijvoorbeeld:

 • Strass steentjes
 • Water decals
 • Stempels
 • Glitters
 • En nog veel meer!

Nail art kan op elk product worden toegepast, zowel op Gel, Revogel als Acryl en zelfs op uw natuurlijke nagels.

Manicurette

Zijn kunstnagels niks voor jou, maar wil je wel mooi verzorgde handen en nagels?

Dan is Manicurette precies wat je nodig hebt. Tijdens de behandeling worden uw handen en nagels uitgebreid verzorgd, de nagelriemen worden behandeld.

Vastgegroeide nagelriem en cuticle wordt van de nagelplaat verwijderd en uw natuurlijke nagels worden netjes in vorm gevijld.

Daarna ga ik uw handen verwennen met een heerlijke zachte wasbeurt. Dit wordt gedaan met een Dadi Scrub en een Dadi Lotion handmasker die even mag inwerken. Om de behandeling af te ronden gaan we uw nagels verzorgen met Dadi Oil en een ontspannende hand en arm massage, eveneens met de Dadi Lotion.

Geef uw handen wat ze verdienen na al dat harde werken

Bel 06-22792774 voor een afspraak