Nagelbijtarrangement

Nagelbijten…Het veroorzaakt slijtage van uw tanden, u heeft een verhoogde kans op infecties en u kunt wondjes en ontstekingen rond de nagels krijgen. Nagelbijten gebeurt onbewust, uit gewoonte en zonder dat men het doorheeft. Wilt u van deze gewoonte af, dan is het nagelbijtarrangement wellicht een oplossing voor u. Met dit arrangement heeft u binnen een paar weken weer mooie natuurlijke nagels.

Behandeling bij nagelbijten

Afspraak 1
Aan de hand van de nagels wordt bekeken of er een nagelbedverlenging nodig is of dat een verstevigend laagje (in  naturel look) voldoende is. Dit laagje is om breuken te voorkomen. De nagels worden niet langer dan de vingertoppen, omdat u dit niet gewend bent.

Afspraak 2
Bij de 2de afspraak die na 1 week al volgt worden de nagels gecontroleerd en zo nodig bijgewerkt.

Afspraak 3
Bij de 3de afspraak die 2 weken na de eerste volgt komt de nabehandeling ( in naturel look), en worden de nagels weer korter gevijld.

Afspraak 4
Bij de 4de afspraak die 3 weken na de eerste volgt, worden de nagels gecontroleerd en indien nodig bijgewerkt.

Afspraak 5
Bij de 5de afspraak die 5 weken na de eerste afspraak volgt, is wederom een nabehandeling van de nagels (in naturel look) nodig. Tevens bespreken we wanneer de laatste afspraak zal plaatsvinden.

Afspraak 6
De laatste afspraak waarbij u kan kiezen of u de set verwijderd of nabehandeld wilt hebben. U heeft nu mooie, natuurlijke eigen nagels. Nabehandeling valt niet in het arrangement. Hiervoor geldt de prijs van de nabehandeling, maar om te vieren dat we een goed resultaat behaald hebben krijgt u 25% korting en als afsluiter een manicure behandeling.

Bij de eerste afspraak betaalt u de totale kosten van het gehele arrangement en zullen verder alle afspraken direct worden ingepland zodat u gegarandeerd bent van mooie, gezonde natuurlijke nagels.

Zodra een afspraak niet wordt nagekomen zonder geldige reden of indien u besluit het arrangement niet af te maken, vindt er geen restitutie plaats.

Afspraak inplannen